Бумер. Фильм второй

2006115 dk,

Бумер. Фильм второй Konusu

Özet

“Boomer. Film Two” 2006 yapımı bir Rus drama filmidir. ‘Boomer’ filminin devamı. Yönetmen Pyotr Buslov. Filmin prömiyeri 7 Mart 2006 tarihinde yapıldı.

Konu

İlk film Boomer gösterime girmeden önce, Sergei Bodrov, Jr. Bazı oyuncuların performansını ve film ekibinin çalışmalarını çok beğendi ve ekibin bazı üyelerini yaklaşan filmi Svyaznoy’un çekimlerinde yer almaya davet etti. Kolka buzulu, film bölümlerinden birinin çekimleri sırasında Karmadon geçidine inmiş ve film ekibini sürüklemiştir. Yüzden fazla insan tonlarca buz, kaya ve çamurun altında canlı canlı gömüldü. Ölenler arasında kameraman Daniil Gurevich, yönetmen Timofei Nosik (ünlü aktör Vladimir Nosik’in oğlu), makyaj sanatçısı Olga Zhukova, ışık tasarımcısı Roman Denisov, yardımcı kameraman Roman Malyshev ve ışık ustası Andrey Novikov da vardı.

Hikâye

Bir önceki filmde Petya “Rama”, Kostya “Kedi”, Dimon “Haşlanmış” ve Lyokha “Killa” bir bilgisayar dükkanını soymaya, parayı bölüşmeye ve dağılmaya kalkışmış ancak pusuya düşürülmüşlerdi. “Killa ve Rama polisle girdikleri çatışmada öldürüldü (Rama, Kota’yı kurşunlardan koruyarak kendi hayatını kurtardı), Dimon bir arabayla kaçarak sorumluluktan kurtuldu ve ölümcül şekilde yaralanan Rama’yı kurtarmaya çalışan Kostya yaralandı ve gözaltına alındı.

2003. Lekha “Killa” ve Petya “Rama “nın ölümlerinin üzerinden dört yıl geçti. Onların ölümünden sonra “Kedi” suç faaliyetlerini durdurmak, aşkı bulmak ve normal bir hayat yaşamak ister. 15 yıllık hapis cezasını çekmekte olan Kostya, hücre arkadaşı Nikolai Shubin ile yakın temas halinde. Amcası Mişa’nın kafesinde çalışan kız kardeşi Daşka’dan bahsediyor. Hapishane yetkilileri, Moskova’daki bir adamın Kot’un hapishaneden erken ve görünüşe göre yasadışı tahliyesi için büyük para vaat ettiğini biliyor. Ancak onların bakış açısına göre Kot güvenilmezdir, zira suç faaliyetlerine geri dönebilir ve bu da yolsuzluk uygulamalarını ifşa etme tehdidi oluşturur. Ancak, Kedi serbest kalır.

Бумер. Фильм второй Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Бумер. Фильм второй”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.