Küçük Karmaşa (A Little Chaos)

2015117 dk,

Küçük Karmaşa (A Little Chaos) Konusu

2015 yılında vizyona giren Küçük Karmaşa filminin yönetmen koltuğunda Alan Rickman oturuyor. Alison Deegan ve Alan Rickman gibi isimlerin senaristliğini üstlendiği Küçük Karmaşa filminin başrollerinde Kate Winslet, Matthias Schoenaerts ve Alan Rickman gibi ünlü isimler var. Orijinal adıyla A Little Chaos filmi dram ve romantik kategorisinde.

Filmin Konusu

Filmin hikayesi 1682 yılında geçiyor. Peyzaj mimarı olarak çalışan Sabine De Barra’yı anlatan film, genç ve güzel kadının yaşamına ışık tutuyor. Her haliyle dikkat çeken genç kadın, yaşadığı dönemin kadınlara layık bulduğu hiçbir kalıba uymaz. Daima kendi doğrularına göre yaşayan Sabine De Barra uzun bir süredir Fransa’da yaşıyordur. Bir gün beklemediği bir yerden teklif alır. Çünkü teklif aldığı yer Fransız sarayıdır.

Kral kendisini mimari için saraya davet etmiştir. Sarayın baş mimarıyla birlikte çalışarak ana bahçeyi düzenlemesi gerekiyordur. Saraya doğru yola çıkan genç kadın, kısa bir süre sonra oldukça farklı şeyler yaşayacaktır. Tahmin bile edemeyeceği bir kaosun ortasında bulur kendisini.

Aldığı Ödüller

Filmin aldığı bir ödül yok.

Küçük Karmaşa (A Little Chaos) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

A. R. Rahman

Sabine De Barra

Alan Rickman

King Louis XIV

Stanley Tucci

Philippe, Duc d'Orleans

Helen McCrory

Madame Le Notre

Jennifer Ehle

Madame De Montespan

Unknown

Ellen Kuras

Director of Photography

Rob Inch

Stunt Coordinator

Lluís Homar

Executive Producer
İlk yorum yapan siz olun “Küçük Karmaşa (A Little Chaos)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

a little chaos