Genç Ölürüz (We Die Young)

201992 dk, , ,

Genç Ölürüz (We Die Young) Konusu

Genç Ölürüz (We Die Young) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Orijinal ismi “We Die Young” olan aksiyon filmi Genç Ölürüz, yönetmenliğini ve senaristliğini Lior Geller’in üstlendiği 2019 yılı Portekiz filmidir.

Film, dram, aksiyon ve gerilim sahnelerini bolca yansıtarak, başrol oyuncusu Jean ClaudeVan Damme’nin oyunculuğu ile bütünleştirmesini sağlamıştır. Katı kalpli uyuşturucu baronu Rincon (David Castaneda) ve MS-13 adında olan çetesi ile piyasaya uyuşturucu dağıtımı yapar. Bir ayakçıya ihtiyaçları olduğunu düşününce polisinde dikkatini çekmeyecek, henüz 10 yaşında olan Miguel’i (Nicholas Sean Johnny) işe alır.

Miguel’in kendinden dört yaş büyük abisi Lucas (Elijah Rodriguez) ise kardeşinin bu kötü yola dahil olmaması için elinden geleni yapmak ister. Küçük kardeşini de yanına alıp bu bataktan kaçmak ister. İki kardeş uyuşturucu baronundan sağ kurtulmak için çare ararken karşılarına Afganistan gazisi olan Daniel (Jean Claude Van Damme) çıkar. Güçlü gazi Daniel, çocuklara yardım eder ve uyuşturucu baronundan intikam almalarına yardımcı olacaktır.
Filmin oyuncu kadrosunda Joana Metrass, Dean John Wilson ve Charlie MacGechan gibi ünlü isimlerde yer almıştır. Aksiyon dolu sahneler sizlerle, iyi seyirler.

Genç Ölürüz (We Die Young) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Genç Ölürüz (We Die Young)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Genç Ölürüz