Lux Æterna (Lux Æterna) Konusu

Lux Æterna (Lux Æterna) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Aykırı filmleri ve farklı kamera açıları kullanarak sinemayı deneysel anlamda oldukça iyi kullanabilen Gaspar Noe, Climax filmiyle büyük bir ses getirmişti. Son olarak başarılı yönetmenin çektiği film Lux Aeterna oldu. Yine çarpıcı sahneleri, farklı kamera açılarıyla, izleyicilerini zorlayacak bir filme imza attığını görüyoruz. Kullanılan renk tonları ve genel itibariyle filmin akışı nedeniyle, filmi epilepsi hastalarının izlememesi öneriliyor.

Filmde birçok oyuncu yer alsa da başrol koltuğunda iki isim oturuyor. Başrolleri  Charlotte Gainsbourg ve Béatrice Dalle tarafından paylaşılan filmde, yönetmenin bir başka filmi olan Love (Aşk) filminin başrol oyuncusu Karl Glusman da görülüyor.

Lux Æterna Konusu

Film, cadılar hakkında çekilecek olan bir filmin setinde yaşanan olayları ele alıyor. Charlotte Gainsbourg ve Béatrice Dalle, filmde yer alacak oyuncular olarak, setin hazırlanmasını beklerken sohbet ediyorlar. Bu esnada çekilecek sahnenin hazırlıkları tamamlanmaya çalışılıyor. Fakat her şey beklendiği gibi gitmiyor. Hem hazırlık aşamasında hem de ekip arasında birtakım kaotik durumlar meydana geliyor. Çekim, artan gerilimle birlikte daha fazla kaosa sürükleniyor.

Lux Æterna Yer Aldığı Festivaller

2019 yılında çekilen ve 2020 yılında izleyicisiyle buluşan film, çekildiği yıl birçok film festivalinde yer aldı. Gaspar Noe imzalı Lux Æterna,

Cannes Film Festivali,

Golden Horse Film Festivali,

Cenova Film Festivali,

Transilvanya Film Festivali,

Riga Film Festivali,

Tribeca Film Festivali

gibi daha birçok festivalde kendisine yer buldu.

Lux Æterna (Lux Æterna) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Lux Æterna (Lux Æterna)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

MV5BM2IyZDU1MWMtNGEzZi00ZDc5LWJkOGYtMTQ1ZDcyYjdiYTYzXkEyXkFqcGdeQXVyMTE0MTU2MzIw._V1_