Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho)

Geçmiş seni içeri aldığında, gerçek ortaya çıkacak.

Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho) Konusu

2021 yapımı korku ve dram filmi olan Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho) farklı bir hikayeyi ele alıyor. Edgar Wright tarafından yönetilen filmde, gerilim büyük bir pay sahibi. Krysty Wilson-Cairns’in senaryosunu yazdığı, Wright’ın bir hikayesinden yola çıkan bu filmde, büyük bir gizem ele alınıyor. “Shaun of the Dead”, “Hot Fuzz” ve “Scott Pilgrim vs. the World” gibi filmlerden tanınan Edgar Wright, Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho) filminde bu komedilerin aksine bir gerilim ve gizemi işlemiş. Filmin içerisindeki korku unsurları da farklı bir açıdan ele alındığından dolayı canlılık kazandırmış.

Moda tasarımı konusunda tutkulu olan Sandy isimli genç bir kadın, bir gün gizemli bir şekilde kendini 1960’ların Londra’sında bulur. Genç kadın, kendini buraya ait olduğunu hissetmesinin yanında üzerine bir de burada idolü ile karşılaşır. Kendisine hayranlık duyduğu Jack, bu dönemin popüler bir şarkıcısıdır. Bundan dolayı da kalabalık çevresi ve altında olduğu loş ışıklar, Sandy’i daha fazla büyülemiştir. Ancak durum giderek garipleşen ve gerilim uyandıran bir hal almaya başlar. Sandy, 1960’ların Londra’sının aslında göründüğü gibi olmadığını içerisine gireceği çeşitli olaylar silsilesi ile fark edecektir. Gizemli bir duruşu olan Londra, onu dönemin de etkisiyle yavaş yavaş içine alan bir hale bürüyerek, kötü olaylara sürükleyecektir.

İçinde bulunduğu zamanın karanlık sonuçları ile birlikte parçalara ayrıldığını fark eden genç kadın ise bu döngüden çıkabilecek midir?

 

Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Dün Gece Soho'da