Takip 2: İstanbul (Taken 2) Konusu

Takip 2: İstanbul (Taken 2) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Takip 2: İstanbul (Taken 2), Olivier Megaton tarafından yönetilen Fransa yapımı bir aksiyon filmi olarak beyaz perdede yerini almıştır. 5 Ekim 2012 tarihinde gösterme giren Takip 2: İstanbul’un büyük bir kısmı İstanbul’da çekilmiştir. Özellikle de Balat, Kadıköy ve Haydarpaşa’da çekimlere devam edilmiştir.

Serinin devam filmi olarak sinemada yer alan Takip 2: İstanbul, Liam Neeson’un canlandırdığı Bryan Mills’in yine bir mücadele içerisinde odluğunu görebilirsiniz. Bir önceki filmden hatırlamak gerekirse, emekli CIA ajanı Bryan Mills, kızını kaçıran ve yine Mills tarafından da öldürülen büyük çete elemanı, aynı zamanda da Arnavut mafya babasının oğludur. Tropojë’deki cenazesinde, Arnavut mafya babası ve terörist Murad Hoca (Rade Šerbedžija), oğlunun ve arkadaşlarının intikamını almak için yemin ederler. Bunun üzerine çeşitli planlar kurar ve adamlarıyla Paris’e giderler. Marko’nun ölüm anında yanında olan, ancak ölmesiyle herhangi bir ilgisi olmayan eski istihbarat ajanı Jean-Claude Pitrel’i sorgulayıp ona çeşitli işkenceler eder.

Ardından Pitrel dosyaları için yolsuzluk yapan bir polise rüşvet verir ve oğlu Marko’nun ölümüne Pitrel’in eski dostu Bryan Mills’in sebep olduğunu öğrenir. Aynı zamanda Bryan Mills’in de İstanbul’da tatilde olduğu bilgisine de ulaşır. Bu esnada ise Bryan Mills, İstanbul’da zengin bir Arap şeyhinin üç gün süren güvenlik işini yeni bitirmiş ve eski karısı olan Lenore ve kızı Kim, onu İstanbul’a görmeye geldikleri için de oldukça şaşırmıştır. Mills’in İstanbul’da olduğu bilgisine ulaşan Arnavut Mafya babası ve Murad Hoca adamlarıyla peşine düşer. Mafya’nın adamları tarafından karısı kaçırılan Mills, kızının da ona yardım etmesiyle işin içinden çıkmaya çalışır. Kusursuz bir aksiyonun peşinden giden Mills, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da karısını bu korkunç adamların elinden kurtarmak için zorlu bir mücadeleye başlar.

 

Takip 2: İstanbul (Taken 2) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Takip 2: İstanbul (Taken 2)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Takip 2: İstanbul