करीब करीब सिंगल (Qarib Qarib Singlle)

2017125 dk, ,

करीब करीब सिंगल (Qarib Qarib Singlle) Konusu

Özet

Qarib Qarib Singlle (transl. Almost single), Tanuja Chandra’nın yazıp yönettiği ve Zee Studios, JAR Pictures ve Sutapa Sikdar’ın yapımcılığını üstlendiği 2017 yapımı Hint romantik komedi filmidir. Filmin başrollerinde Irrfan Khan ve Malayalamlı aktris Parvathy Thiruvothu yer alıyor ve 10 Kasım 2017’de dünya çapında gösterime girdi.

Hikaye, yalnız yaşayan ve bir sigorta şirketinde çalışan dul bir kadın olan Jaya Shashidharan’ın etrafında dönmektedir. Bir gün, abtaksinglle.com adlı bir çevrimiçi arkadaşlık sitesinde Yogi ile tanışır. İkisi de Yogi’nin üç eski kız arkadaşıyla tanışmak için ülke çapında bir yolculuğa çıkar ve bu sırada birbirlerine aşık olurlar.

Konu

Farklı tutumlara sahip iki zıt karektere sahip orta yaşlı Jaya (Parvathy) ve Yogi (Irrfan Khan )’ın hikayesi. Bir buluşma programı aracılığıyla bir yolculuğa çıkarlar. Her ikisi de geçmişlerindeki ilişkilerini gözen geçirmeleri gerekecektir. Yolculuk sona ermeden önce duygularını birbirlerine açacaklar mıdır.? |

Jaya Shashidharan, hâlâ kocası Manav’ın yasını tutan, sevgisiz ve monoton bir hayat süren 35 yaşında dul bir kadındır. Bir sigorta şirketinde çalışmaktadır. Arkadaşları ve ailesi tarafından sürekli iğnelenmesi üzerine kendisini “AbTakSinglle.com” adlı bir arkadaşlık sitesine kaydettirir. Başlangıçta tuhaf mesajlar alsa da, sonunda düzgün bir profil sahibi olan Yogi ile bir randevu ayarlar.

Yogendra “Yogi” Kumar Devendra Nath Prajapati, az tanınan bir şair ve aslında internete karşı oldukça temkinli olan mutlu, açık yürekli ve konuşkan bir kişidir. Yayınlanan şiir kitabı o kadar da iyi satmadı. Yogi, Jaya’nın arkadaşlık sitesindeki tuhaf mesaj gönderenlerden kurtulmasına yardım eder. Jaya başlangıçta Yogi’den uzak durmak istese de, şimdi onunla tekrar buluşmayı kabul eder. Sohbetleri sırasında Yogi ona geçmişteki 3 kız arkadaşından bahseder ve onların hâlâ kendisini arzuladıklarını söyler. Jaya, bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek için onlarla buluşması için ona meydan okur. Yogi, Jaya’ya bu görevde kendisine eşlik edip etmeyeceğini sorar. Jaya isteksizce kabul eder ve biri sorarsa onun ‘kuzeni’ gibi davranmaya hazırdır. Jaya herkese iş nedeniyle şehir dışına çıkacağını bildirir. Princeton Üniversitesi’nde okuyan kardeşi Ashish’e, insanların kaldıkları süre boyunca sessizlik yemini etmek zorunda oldukları bir meditasyon kampına kaydolduğunu ve bu nedenle o süre boyunca çevrimdışı olacağını söyler.

Oyuncular

Yogendra “Yogi” Kumar Devendra Nath Prajapati rolünde Irrfan Khan
Jaya Shashidharan rolünde Parvathy Thiruvothu
Anjali rolünde Neha Dhupia
Radha rolünde Pushtiie Shakti
Avneet Kaur giyim mağazasında genç bir kız olarak
Otel Resepsiyonisti rolünde Brijendra Kala
Taksi Şoförü Salil rolünde Aman Sharma
Gauri rolünde Isha Sharvani
Sidkong rolünde Luke Kenny
Bayan Saluja rolünde Navneet Nishan
Meghna rolünde Nidhi Joshi
Ashish rolünde Siddharth Menon, Jaya’nın Küçük Kardeşi
Babil Khan, tıp mağazasında bisikletli genç adam rolünde (Başlık sahnesi, kredisiz)
DJ Chintu rolünde Anud Singh Dhaka

करीब करीब सिंगल (Qarib Qarib Singlle) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Writing

Atif Aslam

Playback Singer

Rochak Kohli

Original Music Composer

Sound

Vishal Mishra

Original Music Composer

Visual Effects

Pravin Anarse

VFX Production Coordinator
İlk yorum yapan siz olun “करीब करीब सिंगल (Qarib Qarib Singlle)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.