Параграф 78: Фильм второй

Параграф 78: Фильм второй Konusu

Özet

“Paragraph 78, Mikhail Khleborodov tarafından yönetilen bir Rus uzun metrajlı filmidir. Ivan Okhlobystin’in aynı adlı öyküsünden uyarlanan senaryo daha sonra Andrei Lazarchuk tarafından romanlaştırıldı. Prömiyeri 22 Şubat 2007 tarihinde yapılmıştır.

Konu

Filmin konusu yakın gelecekte geçiyor: kolay uyuşturucular yasallaşmış, bowling Olimpik sporlar arasına girmiş, Asya Birliği ve Latin Amerika gibi devletler var.

Goodwin (Gosha Kutsenko) komutasındaki görev gücü, görevin hemen ardından Scyth (Vladimir Vdovitchenkov) ile aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle dağılır.

Beş yıl geçti. Lisa (Slava) Goodwin için Skif’i terk etmiş ve onunla evlenmiştir. Rusya, Asya Birliği ve Latin Amerika, kitle imha silahlarının üretiminin tamamen durdurulmasına ilişkin anlaşmanın uygulanmasını takip etmektedir. Kuzey Buz Denizi’ndeki bir adada bulunan Rus Savunma Bakanlığı’na ait gizli bir laboratuvarda acil bir durum meydana gelir, acil durum sinyali verilir ve gizli üssün yeri diğer ülkeler tarafından keşfedilebilir. Bunu önlemek için Goodwin, komutanlarının emriyle grubun tüm eski üyelerini yeniden bir araya getirir. Bu sırada Spam (Anatoly Bely) hapistedir, Lyuba (Stanislav Duzhnikov) aynı hapishanede gardiyan olarak çalışmaktadır, Festival (Grigory Siyatvinda) yasadışı uyuşturucu ticareti yapmaktadır, Pye (Aziz Beisenaliev) bir kumarhanede gardiyan olarak çalışmaktadır, Skif ise bilinmeyen işler yapmaktadır. Gruba, durumu bilimsel olarak değerlendirmekle görevli bir doktor (Yusup Bakhshiev) katılır.

Birlikte bir adaya giderler ve büyük bir yeraltı askeri üssüne sızarlar. Üs personeli ölmüştür ve sadece iki kişi hayatta kalmıştır – bir bilim adamı ve bir laboratuvar asistanı – onlar da grubun önünde ölür. Onlara, kişinin edindiği tüm hafızayı silen, onları bir hayvana dönüştüren ve sonunda öldüren yeni bir virüs bulaşır. Grup işaretçiyi devre dışı bırakır ve tahliye etmeye hazırlanır, ancak gelen Doktor kırmızı bir işaret fişeği ateşleyerek helikopteri savuşturur. Grup üyelerinin enfekte olup olmadığını kontrol etmesi gerekiyor.

Параграф 78: Фильм второй Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Параграф 78: Фильм второй”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.