Chloe’s Pocketbook Diary (Chloe’s Pocketbook Diary)

2022105 dk,

Chloe’s Pocketbook Diary (Chloe’s Pocketbook Diary) Konusu

Chloe’s Pocketbook Diary (Chloe’s Pocketbook Diary) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Aksiyon ve suç filmleri arasında yer alan Chloe’s Pocketbook Diary (Chloe’s Pocketbook Diary) adlı yapım ile heyecan verici bir seyir deneyimi yaşamak mümkündür. Filmin yönetmenliği Gin Blanton tarafından yapılırkeni senaryosu ise Davina b Works, Juanita Rain Willis, Michael G. Weaver ve Nae Su yer alıyor.

Chole suç ailesinin en genç üyelerinden biridir. Bu suç ailesinin yönetimi ise annesindedir. Chole, küçüklüğünden beri annesine özenmekte ve kendisinin de bu ailenin bir parçası olabileceğini kanıtlamak için çabalamaktadır. Ancak annesi her zaman Chole’u bu işlerden uzak tutmak ve sürekli olarak ona daha zamanının gelmediğini söylemektedir. Bu sırada ise zaman her geçen gün ilerlemektedir ve Chole artık genç bir kadın olmuştur. Artık kendisini yetişkin olarak gören Chole, aile işlerinde de yer almak ister. Annesi ile konuşan Chole, sonunda yavaş yavaş ailesi ile beraber yaşamaya başlar. Ancak Chole daha fazla sorumluluk almak ve daha tehlikeli işler de yapmayı istemektedir. Halen adam öldürmesi için annesinden izin almayan Chole, her geçen gün daha da öfkeli bir kadın olmaktadır. Ancak tam olarak bu sırada Chole’un ailesi, geçmişten bu yana onları takip eden bazı sırların yeniden gün yüzüne çıkmasıyla büyük sorunlarla karşı karşıya kalır. Chole, bu olayları bir sorun olarak değilde kendini kanıtlamak için bir fırsat olarak görür. Ancak Chole’ün bilmediği bir şey vardır ki bu durum kısa zaman içerisinde sadece annesinin değil tüm ailenin hatta kendisinin de büyük bir oyunun içine düşmesine sebep olacaktır.

 

İlk yorum yapan siz olun “Chloe’s Pocketbook Diary (Chloe’s Pocketbook Diary)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Chloe's Pocketbook Diary