Being the Ricardos

2021132 dk,

Tüm zamanların en etkili dizilerinden birinin ardındaki hikaye.

Being the Ricardos Konusu

Nicole Kidman, Javier Bardem, Nina Arianda gibi oyuncuları ile kısa süre içerisinde dikkat çeken Being the Ricardos, 1950’li yılların Amerikan televizyonlarına damga vuran 2 ünlü ismin hikayesini anlatıyor.

Lucille Ball ve Desi Arnaz’ın üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala konuşulmasını sağlayan o enfes hikaye, Being the Ricardos ile yeniden ekranlara geliyor. Çiftin kariyer hayatlarının yanı sıra ilişkilerinin nasıl başladığına, gözler önündeki hayatın arka planında neler yaşandığına Being the Ricardos ile şahit oluyoruz. Biyografik türde romantik ve dram filmi olarak ön plana çıkan Being the Ricardos, yayınladığı andan itibaren en çok izlenen filmlerden birisi oldu.

Lucille Ball sürekli küçük roller alan bir oyuncudur. Düşük bütçeli filmlerden kazandığı para ile geçimini sağlamaya çalışır. 1939 yılında ise RKO Pictures ile anlaşma sağlar. Bu yeni proje sırasında 22 yaşında Kübalı şarkıcı Desi Arnaz ile tanışan Ball, kısa süre içerisinde kendini bu genç kıza aşık olarak bulur.

Birbirine yakınlaşması ile birlikte bir aşk filizlenir. Projedeki çekimlerin sona ermesi ile birlikte çift evlenir. Hollywood’da ev alarak hayatlarını burada geçirmeye başlayan çift, kendi meslekleri nedeniyle birbirinden zaman zaman uzak kalır. Desi, Desi Arnaz Orkestrası’nın başında oldukça başarılı bir performans sergiler. Ekip, ülke çapında pek çok farklı tura çıkar.

Lucille ise eşi kadar başarılı değildir. Ancak 1948 yılında En Sevdiğim Kocam adlı radyo programında rol alması ile birlikte her şey Lucille Ball için değişir. Radyo programının dikkat çekmesi ile birlikte Ball’a Philip Morris’ten bir teklif gelir. Ekranda bir şov programı sunması istenir. Ball ise ancak eşinin de burada rol alması halinde teklifi kabul edeceğini söyler. 1953 yılında ise showun adı I Love Lucy olur ve çift milyonlarca kişinin izlediği ve büyük beğeni alan bir programda iki ünlü isim olarak hayatlarına devam eder.

Her hafta 60 milyon izleyici tarafından izlenen ve dönemin en çok izlenen programlarından birisine imza atan çiftin hikâyesi Being the Ricardos ile yeniden ekranlara getiriliyor. Baştan sona kadar her bir detayı ile sorunsuz bir hayatın ekranlara getirildiği filmin özellikle kariyerin ve evliliklerin sonuna doğru yaşanacak olayları anlattığı sahneler izleyenleri etkiliyor.

Being the Ricardos Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Nicole Kidman

Lucille Ball

J.K. Simmons

William Frawley

Nina Arianda

Vivian Vance

Tony Hale

Jess Oppenheimer

Alia Shawkat

Madelyn Pugh

Jake Lacy

Bob Carroll Jr.

Unknown

Jon Hutman

Production Design

David Gyasi

Director of Photography

Bess Flowers

Screenplay

Production

Lucie Arnaz

Executive Producer

Desi Arnaz Jr.

Executive Producer
İlk yorum yapan siz olun “Being the Ricardos”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Being the Ricardos