Midway (Midway)

2019138 dk, , ,

Bir muharebe savaşın gidişatını değiştirdi.

Midway (Midway) Konusu

Midway, 1942’deki Pearl Harbor saldırısından 6 ay sonra gerçekleşen ve 4 gün süren Birleşik Devletler Donanması ile Japon İmparatorluk Donanması arasındaki Midway Savaşı’nı anlatıyor. filmi, II. Bu muharebe, İkinci Dünya Savaşı’nın Pasifik cephesindeki savaşın gidişatını değiştirdi; İçgüdüleri, azimleri ve cesaretleriyle cesurca savaşan liderlerin ve askerlerin gerçek hikayelerini anlatıyor.

Filmin teması savaşa ve savaşa hazırlıktır. Öte yandan filmde belgesel olayların yanı sıra romantik bir aşk hikayesi de yer alıyor. Amerikan uçak gemisinin pilotlarından Yüzbaşı Matthew Garth ve oğlu Teğmen Thomas Garth da Midway Savaşı’na hazırlanıyorlardı. Bu arada Thomas, Amerika’da doğmuş Haruka Sakura adında bir Japon kızla çıkıyor. Ancak Haruka, ABD devlet politikasına göre, Japon asıllı herkes gibi ailesiyle birlikte kampta tutuluyor. Haruka, Alman ve İtalyan asıllı kişilerin serbest bırakılması üzerine Japon asıllı kişilerin gözaltına alınmasına çok üzüldü.

Savaş Haziran’da başladı. İki taraf, üç gün boyunca savaş gemisi ve uçakla savaştı. Birçok gemi battı ve uçaklar düşürüldü. Sonuç olarak, Amerikalılar Midway Adası’nı savunurken Japon filosu ağır kayıplara uğradı. Böylece Pasifik’teki üstünlük ABD Donanması’na aittir. Ancak savaş sırasında Matta’nın babası hayatını kaybetti ve oğlu Thomas yaralandı.

Midway (Midway) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Ed Skrein

Lieutenant Richard 'Dick' Best

Patrick Wilson

Rear Admiral Edwin T. Layton

Woody Harrelson

Admiral Chester W. Nimitz

Luke Evans

Commander Wade McClusky

Luke Kleintank

Lieutenant Clarence Earle Dickinson

Roderick Cook

Vice Admiral William 'Bull' Halsey

Crew

Patrick Kerton

Stunt Coordinator

Production

Katie Doyle

Casting Director
İlk yorum yapan siz olun “Midway (Midway)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Midway