Kin (Kin) Konusu

Kin (Kin) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

2019 yılında beyaz perde de vizyona giren Kin filmi, ilk defa bu tarihte seyirci karşısına çıktı. Korku filmler kategorisinde yer alan Kin filmi, seyircisini korku dolu sahnelerle derin bir maceranın içerisine sürüklüyor. Kin filminin yönetmen koltuğunda Mohsen Rabiei oturmaktadır. Kin filminin oyuncu kadrosunda ise Hira Koyuncuoğlu, Esila Umut, Elis Sezgin, Buğra Akyuz, Derya Oğuz Ertün ve Rashid Khosh gibi isimler yer almaktadır. Hem duygusal sahneleri hem gerilim sahneleri hem de aksiyon dolu sahneleri ile film izleyicisini derin bir maceraya sürüklemektedir. Tam suç dünyasından kurtulmuş, arınmasını tamamlamış birisi derken, Eli tekrardan bu dünyanın içerisinde kendisini bulacaktır. Peki Eli kimdir?

Kin filminin konusu

Eli, karanlık bir hayata sahiptir. Çete hayatı yaşayan Eli, karanlık bir dünya içerisinde suç dolu hayata sahiptir. Ancak bir gün ilemiş olduğu suçtan dolayı polisler tarafından yakalnmıştır. Hapis hayatı yaşamaya başlayan Eli, burada kendine söz vererek bir daha bu karanlık dünya içerisinde yer almayacaktı. Hapisteyken kendisi ile yüzleşen Eli, arınmasını tamamlamıştır ve artık özgür kalmayı hak etmiştir. Hapisten sonra ise ailesinin yoksulluğu ve kendisinin parasız olmasından dolayı eski bir mahallede yaşamaya başlarlar. Ancak bu mahhalede yaşayan insanlar genellikle yasalara uymayan ve kolay yoldan para kazanmanın yolunu arayan insanlarla doludur. Herkes suç işlemeye ve bir diğerine suç işlemesi için yönlendirmeye müsait insanlardan oluşmaktadır.

Eli istemsiz bir şekilde örgüte dahil olacaktır

Eli’nin ağabeyi bir suç örgütünden borç almıştır ve aileyi sıkıştırmaya başlamıştır. Tehlikeli ve acımasız olan bu örgüt, süekli aileyi tehdit emtektedir. Eğer paralarını alamazlarsa aileyi öldürmekle tehdit etmekteler. Eli ise her ne kadar kendisine söz vermiş olsa da bu deda ailesi için eski karanlık hayatına geri döner. Bu hayatta oldukça tecrübeli olan Eli, ailesini korumak için her şeyi yapacaktır. İntikam uğruna son kez bu dünyaya adımını atan Eli, bu defa bu dünyaya yenik düşmemek için elinden geleni yapacaktır. Peki Eli bu karanlık dünyadan bu defa intikamını alabilecek mi? İyi seyirler dileriz…

Kin (Kin) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Kin (Kin)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Kin