Mucize 2: Aşk (Mucize 2: Aşk) Konusu

Mucize 2: Aşk (Mucize 2: Aşk) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Aşkın engel tanımadığını ve hayatın zorluklarıyla mücadelesinin anlatıldığı Mucize 2 Aşk, 2015 yapımı bir filmdir.

Birinci filme gösterilen ilgisi neticesinde ikincisi çekilen film izleyiciden tam not almayı başarıyor. Yönetmen ve yapımcı koltuğunda birincisinde olduğu gibi Mahsun Kırmızıgül oturuyor. Filmin başrolünde engelli bir adam rolünde Mert Turak yer alıyor. Mert Turak göstermiş olduğu usta oyunculuk ile seyirciyi kendine hayran bırakıyor. Filmde Aziz bedenen engeli olan bir adamdır. Köyde Aziz’in ailesine can borcu olan bir adamın, kızını Aziz’e vermesi ile Aziz’in hayatı değişiyor. Köylüler Aziz ve eşinin bu evliliğine karşı ön yargı ile yaklaşmaktadır. Gün geçtikçe Aziz ve karısı Mızgin’e köyde yayılan dedikodu ve küçümser bakışları kaldıramazlar. Aziz karısını da alıp köyü terk eder. Bununla birlikte Aziz’in hayatına bambaşka yeni bir sayfa açılacaktır.

Aziz aslında zihinsel olarak sıkıntısı olmayan biridir. Aziz’in istedikleri aslında yuvasında mutlu huzurlu yaşamak ve insanların kendine farklı bakmalarını ortadan kaldırmak ister. Mucize 1 filminde yer alan köy öğretmeni Aziz’i çok iyi anlamakla beraber her zaman yanında olmak ister. Aziz büyük şehirde de zorluklarla karşılaşır. Ancak pes etmek istemez. Karısının üzüldüğünü ve zorlandığını gördükçe iyileşmek için çabalamaya başlar. Mahir öğretmen ve kentin sinemacısı Mahir’in büyük destekleri neticesinde mucizeler ardı ardına gelmeye başlar. İzmir ve Kars da çekilen film, hayatın engellerini azmi ile yenen adamın muhteşem hayatını beyaz perde de izleyiciyle buluşturuyor.
Filmde yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün de oynamasının yanı sıra Mert Turak’a, Biran Damla Yılmaz, Ayda Aksel gibi oyuncularda yer alır.

Mucize 2: Aşk (Mucize 2: Aşk) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Mucize 2: Aşk (Mucize 2: Aşk)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Mucize 2: Aşk