Güzel Şoför Konusu

Güzel Şoför izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Fatma arkadaşları ile fakir ama mutlu bir hayata sahiptir. Küçüklüklerinden beridir beraber büyümüşlerdir ve aralarında paranın lafı bile yoktur. Hep beraber paralarını biriktirip İstanbul’a doğru yola çıkarlar.

Araba çokluğu ve şehrin kalabalığına karşı duydukları heyecana karşı derin bir korku baş gösterir. Kendilerini sudan çıkmış balık gibi hissediyorlardır. Yolda iki kişi görüp onların kıyafetlerini çalıp gitmeleri gereken baloya onlar yerine gider.

Ali adında üniversiteyi yeni bitirmiş birisi için parti düzenlemektedir. Fatma ve arkadaşı şarkı söyleyip eğlenirler. Geldikleri evden kovmak istediklerinde arkadaşı ev sahibine yeğeni Fatma’yı getirdiğini açıklar. Ev sahibi hemen gelen kişinin kardeşinin kızı olduğunu anlar. Daha özel bir ortam isteyen ev sahibi onları üst kata çıkarır. Arkadaşı bütün her şeyi anlatır ve bu evin adresini öğrenebilmek adına senelerini harcadığını ve sonunda amca yeğeni buluşturduğu için çok mutlu hissettiğini söyler.

Ancak ev sahibi ve karısı onların sahtekâr ve dolandırıcı olduklarını söyler. Arkadaşı ise kimliğini gösterir. Kimliğine bakan ev sahibi ve karısı misafirlerin etkilenmemesi için onları bir süreliğine misafir ederler. Ancak Fatma böyle bir muamele gördüğü için hemen terk etmek ister. Arkadaşı onu orada tutarak bütün mirasta onun da hakkı olduğunu hatırlatır.

Ev sahibi ve karısı onları evden atmak isterler ancak iş mahkemeye gitmesin diye başka yollar aramak durumunda kalırlar. Ev sahibi onlara yumuşak davranır. Onları Hizmetçinin işlerini yaptırırlar. Arkadaşı kendisinin orada kalmasını doğru bulmaz ve iş bulmak için malikâneden ayrılır. Fatma ise bu duruma üzülse de yeniden bir araya geleceklerine inancı tamdır.

Ev sahibi ve karısı oğulları Ali’yi zengin bir kızla evlendirip kendilerini iflastan kurtarmak isteğindedirler ancak Fatma’nın Ali’nin zihnini çelmesinden korkarlar. Korktukları başlarına gelir. Fatma ve Ali birbirlerine aşık olmuşlardır.

İlk yorum yapan siz olun “Güzel Şoför”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.