Sert Adam Konusu

Sert Adam izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

1986 yılında vizyona giren Sert Adam’ın yönetmenliğini Aykut Düz yapmış olup, oyuncu kadrosunda Cüneyt Arkın, Yıldırım Gencer, Yüksel Gözen ve İbrahim Kurt yer almıştır. Filmin konusuna bakacak olursak eski bir avukat olan Kemal’in çalıştığı şirket tarafından tekrar çağırılması ona eskiden yaşadıklarını hatırlatmaya neden olur.

Kemal’in oğluna yemek yaptığı bir sahne ile başlıyor film. Uzun zamandır birlikte yaşamışlar ve karısının yokluğunda ona hem anne hem baba olmaya çalışmıştır. Bu sırada asıl mesleği olan avukatlığı bırakmış farklı bir işte çalışarak oğlu ile gideceği tatil için para biriktirmek üzeredir. Kemal bu sırada kendini alkole vermiş oldukça mutsuz bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Tatil için gereken parayı sonunda biriktirmeyi başarmış ve ertesi sabah yola çıkmak üzere oğluyla mutlu bir akşam geçirmektedir.

Bu sırada zil çalıp içeriye eski dostu Ahmet girer. Ahmet, Kemal’in daha önce çalıştığı şirketin kendisini tekrar çağırdığını ve kendisine zorlu bir görev verileceğini söyler. Kemal daha önce şirketi tarafından ihanete uğratılmış ve o zamanlar henüz yeni doğmuş olan çocuğu için sessiz kalmaya devam etmişti. Ancak kendisine yapılanlar sonucu oldukça fazla para kazandığı mesleğini bırakmak zorunda kalmış ve hayatına o şekilde devam etme kararı almıştı.

Kemal ertesi gün tatil yerine kendisini bekledikleri şirkete geri döner. Kendisini Kemal karşılamış ve müdürün karşısına çıktığında kendisiyle nasıl konuşması gerektiği yönde bilgiler vermeye başlar. Müdürün odasına girdiğinde oldukça sert tavırlarıyla dikkat çeken biri karşılar ona. Kemal, bir sürü para ve uçak bileti alarak bir tanığın koruması için görevlendirilir. Mahkemede tanıklık yapması gereken bir kızı korumak ve onu mahkemeye gerekirse zorla getirmek için bu zorlu maceraya atılması istenir. Ahmet, Kemal’e bir de silah verir ve gerekirse kullanması yönünde talimat verilir. Kemal kızı saklandığı yerde bulur ve kız kendisini öldüreceğini düşünür ancak Kemal’in niyeti öyle değildir. Bu sırada kızı korumakla görevli başka biri çıkar ve Kemal ile kavga etmeye başlar. Kemal rehin aldığı kızı bir ambulans yardımıyla kaçırmaya çalıştığı sırada arkasında silahlı adamlarla karşılaşır.

Kemal çalıştığı şirketten ve Ahmet’ten yardım istediğinde kendisine yardıma gelen kişiler yine silahlı adamlardan oluşmaktadır. Daha sonra aksiyon dolu bir kovalamaca yaşanır ve Kemal kendilerini takip edenlerden kaçmayı başarmıştır ancak bir süre sonra şüpheleri artmaya başlar. Kemal aslında kendisine bir oyun düzenlendiğini ve kaçırdığı kızın öldürülerek suçun kendisine atılmak istendiğini an

Sert Adam Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Sert Adam”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.