Ivy + Bean: Doomed to Dance (Ivy + Bean: Doomed to Dance)

202257 dk,

Ivy + Bean: Doomed to Dance (Ivy + Bean: Doomed to Dance) Konusu

Ivy + Bean: Doomed to Dance (Ivy + Bean: Doomed to Dance) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Aile ve komedi filmleri arasında yer alan Ivy + Bean: Doomed to Dance (Ivy + Bean: Doomed to Dance) adlı yapımın başrollerinde Keslee Blalock ve Madison Skye Validum yer almıştır.

Birbirlerinin en yakın arkadaşı olan Ivy (Keslee Blalock) ve Bean (Madison Skye Validum) adlı iki kafadar, şu ana kadar içerisinde hayaletlerin; büyülerin ve daha birçok şeyin olduğu maceralara atılmışlardır. Beraber başlarından her türlü tehlikeyi geçiren iki küçük kız, kısa süre sonra bir başka maceraya daha atılmak üzeredir. Ancak bu macera, diğerlerine göre çok daha tehlikesiz ve sakin olacaktır. Günün birinde bale dersine kayıt olan bu iki kafadar, bu derslerde birçok kılıcın; dövüşün ve eğlencenin olduğunu düşünür. Bu nedenle fazlasıyla heyecanlı olan ikili, kısa süre sonra gerçekle yüzleştiklerinde; bütün heveslerini yitirecektir. Çünkü bu, ne bir kılıcın ne de bir dövüşün olduğu; sıradan bir bale etkinliğidir. Bunun ardından okulda düzenlenecek olan bu resitale katılmaktan vazgeçen iki arkadaş, bu etkinliğin kendilerine göre olmadığını düşünmektedir. Fakat Bean’ın ailesi aynı düşüncede olmayacaktır. Kızlarının bu resitalden çıkmasını istemeyen ebeveynleri, onu zorla da olsa gerçekleştirilecek gösteriye katılmaya ikna eder. Bunun ardından arkadaşını bu sıkıcı festivalde yalnız bırakmak istemeyen Ivy, o gösteriye hazırlanana kadar onun yanında olmaya karar verir. Ancak her zaman kendine has planları olan Ivy, bu sefer de Bean’ı bu sıkıcı gösterinin içerisinden çıkarabilecek bir plan yapmaya çalışacaktır.

Ivy + Bean: Doomed to Dance (Ivy + Bean: Doomed to Dance) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Ivy + Bean: Doomed to Dance (Ivy + Bean: Doomed to Dance)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Ivy + Bean: Doomed to Dance