Face Konusu

Face izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

2004 yılında ilk def seyirci karşısına çıkan Face filmi, Güney Kore ülkesine aittir. Korku filmleri ve suç filmleri kategorisinde yer alan Face filminin yönetmen koltuğunda Sang-Gon Yoo oturmaktadır. Face filminin başrol oyuncuları ise şu şekilde sıralanmaktadır; Song Yun-ah, Shin Hyun-joon, Suk-Won Cha.

Face filminin konusu

Şehirde son zamanlarda yolunda gitmeyen tuhaf şeyler olmaktadır. Şehirde gene bedeni tamamen eritilmiş olan bir kafa tası daha bulunur. Şehirde bulunan 4. kafatasıdır bu. Ölen kişinin kimliğini bulabilmek için tek yapılabilecek şey ise yüz yapılandırmasıdır. Bu işlem dışında kimliği bulmak için yapacak başka bir yöntem yoktur. Bu işlemi çok iyi bir şekilde yapan  Ulusal Bilimsel Araştırmalar Enstitüsü’nde Preoloji uzmanı olan Hyun-min, hasta olan kızı ile ilgilenmektedir. Kızının hastalığı ise her geçen gün daha da kötüye gitmektedir. Bu sebepten dolayı da bu cinayetle ilgilenmek istemez.

Fakat Hyun-min cesedi araştırmak zorunda kalacaktır

Cinayetle ilgilenen dedektif olan Sun-young ise belki Hyun-min’in fikri değişir diye elinde getirdiği kafa tasını ona bırakır ve gider. Hyunmin ise kafatası geldiği günden beri tuhaf bir şekilde kabuslar görmeye başlar. Bu arada polis, bedenleri ertilerek öldürülmüş bu kurbanların hepsinde Beta alerjisi olduğunu ve gerçekleşen cinayetlerin kalp nakilleri ile bağlantısı olduğunu ortaya çıkarır. Bunun üzerine tekrardan geriye kalan bu kafatası üzerinden araştırmalar yapmaya başlar. Hyun-min yaptığı araştırmalar sonucunda bir gerçeği öğrenir ve öğrendiği bu gerçek üzerine şok olur. Çünkü kızına nakledilen kalp, bu kurbanlardan birine aittir. Bunun üzerine Sun-Young’un yardımı ile yüzü tekrardan yapılandırır. Fakat kurbanın kimliği ortaya çıktığı zaman Hyun-min’i daha derin kabuslar görmeye ve yaşayamaya başlar.  İyi seyirler dileriz…

Face Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Face”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.