Korku Parkı Konusu

Korku Parkı izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Gerilim, gizem, koru, suç kategorilerinde yer alan Korku Parkı, 2008 yılında izleyici karşısına çıkmıştır. Tom Skull yönetmenliğinde çekilen bu film, gerilim konusunda oldukça başarılı. Korku Parkı filminin başrol oyuncuları ise şu şekilde sıralanıyor; Glenn Morshower, Shedrack Anderson III, Susan Blakely. Amerika’da geçen bu film izleyicilerini etkilemeyi başarıyor. Gerilimi ve korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz bu filmde, korkmak garanti.

Korku Parkı filminin konusu

8 genç hafif  suçlardan ötürü yakalanarak yargılanırlar. Bu 8 genç çıkan yeni yasa gereği cezalarını kamu hizmeti yaparak ödeyeceklerdir. İşledikleri hatalardan dolayı aldıkları cezalar sonrasında sosyal hizmetli olarak kamuya hizmet edeceklerdir. Bu cezalarını ödemek için ise Grizzly Park ismi olan bir ormanlık alana temizlik yapmaları için gönderilirler. Bu 8 genç parka ilk girdikleri etaptan itibaren parkta korkutucu şeyler olduğunu düşünürler ve oldukça ürpertici bir mekan olduğunu düşünürler. Oldukça ürkütü bir mekanda kendilerini yalnız hisseden gençler bir an önce cezzalarını ödeyip gitmek istiyorlardı.

8 genç ne ile karşılaşacağını bilmiyordu

Fakat ormanlık alanda seri bir katilin olduğundan bi haber olan bu gençler, neyin içerisinde olduklarının farkında olmadan görevlerini yapmaya hazırlanırlar. Üstelik öte yandan bu gençleri bekleyen tek tehlike bu seri katil değil. Öte yandan gençleri bekleyen tehlikelerden bir tanesi de vahşi bir ayıdır. Bu vahşi ayı, gençler oraya geldiğinden beri takip etmektedir. Fakat gençler takip edildiklerinin farkında değildir. Kaliforniya ormanlarında geçen bu korku filminde korkuyu ve gerilimi ruhunuza kadar hissedeceksiniz. Korku Parkı filmini,  sitemizden Türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Korku Parkı filminin oyuncuları şu şekilde sıralanıyor;

Korku Parkı Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Korku Parkı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.