İçimdeki Ses Konusu

İçimdeki Ses izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

2015 yılında ilk defa seyirci karşısına çıkan İçimdeki Ses filmi, Türkiye’ye aittir. Komedi filmler kategorisinde yer alan İçimdeki Ses filminin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturmaktadır. İçimdeki Ses filminin başrol oyuncuları ise şu şekilde sıralanmaktadır; Engin Günaydın, Leyla Lydia Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman, Onur Buldu ve Nazlı Tosunoğlu.

İçimdeki Ses filminin konusu

Selim, kendini iç dünyasına hapsetmiş ve oradan hiç niyeti çıkmayan bir yazardır. Selim özgüveni gelişmemiş bir bireydir. Bu sebepten dolayı insanlarla ilteşim kurma konusunda çok sıkıntılar yaşamaktadır. Bu sebepten dolayı da gönüllü olarak yalnızlığa bürünmüş ve umreden yeni gelen annesi Mehpare ile birlikte yaşamaktadır. Selim, bir gün spor salonuna gider ve burada gerçekleştirdiği sakarlıkları yüzünden Ayşıl isminde bir kadınla tanışmıştır.

Ayşıl, Selim’den fazlasıyla etkilenmiştir

Ayşıl ise hem çok zengin bir kadındır hem de herkesin hayran olacağı kadar çok güzel bir kadındır.Hiç beklenmedik bir şekilde Ayşıl, Selim’e aşık olmuştur. Etrafındaki her şeyden çok bunalmış bir kadın olan Ayşıl, mutluluğu Selim’in annesi  ve onun arkadaş grubunda geçerek arar. Aşk dolu maceralardan geçek olan Ayşıl ve Selim, başlarna gelen olayların pek çoğuna sonradan otuup kahkaha atacaklardır.

İçimdeki Ses Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “İçimdeki Ses”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.