Dün Gece Bir Rüya Gördüm

200690 dk,

Sevdiğin insan için neleri göze alırdın?

Dün Gece Bir Rüya Gördüm Konusu

Genç bir adam olan Deniz’in tahayyül dahi edemeyeceği bir gecenin etrafında şekillene film, hayatları bambaşka yönlere akarken bir araya gelen iki gencin öyküsünü konu edinir. Deniz genç bir bilgisayar mühendisidir ve hayatı boyunca ne istediğini tam manası ile bilememiş, yaşamı idrak konusunda güçlükler çekmiştir. Radikal bir karar alarak yaşadığı küçük beldeden İstanbul’a doğru yola çıkar.

Hayata bakış açısı ve kendi doğruları ile bambaşka bir kafa yapısında olan genç mühendis, daha iyi bir hayat kurma  gayesi ile İstanbul’a yerleşir. Burada başına gelenler, iç dünyası tam bir keşmekeş olan genç adamı daha büyük bir hezeyana uğratır. Bir gün tanıştığı güzel bir kadın olan Lale’ye aşık olan Deniz, İstanbul’un vurucu tarafı ile yüzleşir. Aşık olduğu kadın ileri derecede bir madde bağımlısıdır ve kendi gerçekliğinden sıyrılıp ütopik bir dünyanın eşiğinde sıkışmıştır. Genç kadınla bir araya gelmek için her şeyini verebilecek olan Deniz için beklenmedir bir gece gerçekleşir, bir sabah uyandığında hemen yanı başında Lale’nin uyuduğunu görür. Gecenin seyrini anımsayamayan genç adam için büyük bir düş gerçek olmuş, hayatının en güzel sabahı yaşanmıştır.

Hayatın gerçekliği ve Lale’nin ütopik dünyası arasında sıkışan Deniz için yaşanan gece garip bir bilinmezlik içerisindedir. Sorgulanması gereken onlarca şeyin idrakında olan Deniz, aşık olduğu kadın uğruna evrilmeye, başka bir yaşama dönüşmeye başlar. İki insanın başından geçen trajik öyküsü ile , madde bağımlısı gençlerin yaşamının yansıması olarak karşımıza çıkan film, Başarılı oyuncuları ve etkileyici senaryosu ile dikkat çeker.

Dün Gece Bir Rüya Gördüm Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Dün Gece Bir Rüya Gördüm”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.