Before Memory Konusu

Konu

On yıldır üzerinde çalışılan bir film projesi olan Before Memory, hafıza kaybı yaşayan bir adamın, seri cinayetleri çözmede FBI’a yardımcı olmak için genç bir kızla işbirliği yapmasını konu alıyor.

Özet

Hafıza kaybı yaşayan bir adam, sekiz genç kızın seri cinayetlerini çözmede FBI’a yardımcı olmak için genç bir kızla işbirliği yaparken, katilin kendisi olabileceğini düşündüren geçmişe dönüşlerle mücadele eder. Oyuncu kadrosunda Nick McCallum, Sydney Bullock, Lin Shaye, Kerry Knuppe, Leo Rossi,Ronnie Gene Blevins, Michele Nordin, Martin Papazian, Robert Fleet, Nalita Murray, Ben Seton, Rose Rossi, Chip Sickler, Ashleigh Prather, Andrew Ryan, Chloe Hicks ve Edwin Mendez’in yer aldığı filmin yönetmenliği ve yazarlığı oyuncu kadrosunda da yeralan Nick McCallum tarafından gerçekleştirilmiştir. Filmin yapımcılığını Jack Ho, Bryan Gallinger, Edwin Mendez, Zac Polhamus ve Maryn Soref üstlenmiştir.

Detay

Yönetmen: Nick McCallum
Yazar: Nick McCallum
Yapımcı: Jack Ho, Bryan Gallinger, Edwin Mendez, Zac Polhamus ve Maryn Soref
Oyuncu Kadrosu: Nick McCallum, Sydney Bullock, Lin Shaye, Kerry Knuppe, Leo Rossi,Ronnie Gene Blevins, Michele Nordin, Martin Papazian, Robert Fleet, Nalita Murray, Ben Seton, Rose Rossi, Chip Sickler, Ashleigh Prather, Andrew Ryan, Chloe Hicks ve Edwin Mendez

Before Memory Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Before Memory”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Before Memory