Türkiye’de 28 Kasım-04 Aralık 2022 haftası en çok izlenilen filmler

Türkiye’de 28 Kasım-04 Aralık 2022 haftası en çok izlenilen filmler listesini sizler için bir araya getirdik. Bu hafta diğer haftalarda olduğu gibi bir o kadar macera, dram ve aksiyonu bir arada barındıran filmlerden oluşuyor. Film akışımızı takip ederken keyif almanız dileğiyle, iyi seyirler dileriz.

1.  Mürit

Sundance’te ilk gösterimini yapan Dağ Evi, iki çocuk ve müstakbel üvey annelerinin tipi yüzünden bir dağ kulübesinde mahsur kalışlarını gözlemliyor. Psikolojik gerilimin yavaşça yükselerek tavan yaptığı, beklenmedik sürprizler ve huzursuz edici atmosferiyle Dağ Evi aile sırları, belirsizlikler, kindar çocukların yer aldığı, doğaüstüne de göz kırpan, nefes kesici bir gerilim filmidir.

Mürit
Mürit

2. Avatar

Avatar adındaki bu program doğrultusunda tasarlanan insanlar, yarı insan yarı Na’vi halinde gözükerek görev doğrultusunda Pandora’ya gönderilir. Bu sistem için gönüllü olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için bambaşka bir serüven başlayacaktır. Sully, Pandora’da yer aldığında yarı felç olan bedeni değişerek hareket etmeye başlar.

Avatar
Avatar

3. Grinç

Who köyünü terk eden Grinç, yalnız yaşama kararı alır. Grinç’in gittiği mağaraya herkes korktukları için gidemez. Ancak Grinç’in bir sadık dostu vardır. Oda Max ismindeki şirin köpeğidir. Sessiz sakin mağarasında yaşamaya devam eden Grinç’in bu sakinliğini Who halkı yılbaşı kutlamaları ile bozacaklardır. Yapılan duyuru ile Grinç, halkın Noel kutlamaları yapacağını ve günler süren kutlamaların coşkuyla devam edeceğini öğrenir.

Grinç
Grinç

4. Galaksinin Koruyucuları 3

Quill’e özel bir Noel yaşatmak isteyen Koruyucular, mükemmel hediyeyi bulmak için Dünya’ya gelir. Quill’e unutulmaz bir Noel yaşatmayı görev edinen Koruyucular, mükemmel hediyeyi araştırmak için Dünya’ya doğru yola çıkar.

5. Bıçaklar Çekildi

Harlan Trombey’in ölümünün ardında sırrı ortaya çıkarmaktadır. Dedektifin bu yolculuğu izleyiciyi ekrana kitleyecek. Ünlü bir suç romanını yazan yazar Harlan Thrombey’in ölüm sebebi oldukça merak konusu olmuştur. Bu sebeple aile hiçbir şekilde yardımcı olmamakla birlikte herhangi bir sonuca da sebep olmaz. Dedektif Blanc, bu işin peşini bırakmayacaktır.

Bıçaklar Çekildi
Bıçaklar Çekildi

6. Mucize

Genç ve güzel bir İngiliz hemşire olan Lib Wright, 1862’de İrlanda’nın çok kırsal ve ıssız bir bölgesine bir göreve gitmiştir. Ancak bu kez genç hemşire Lib’in görevi bir salgın, ölümcül bir hastalık ya da bilinen başka bir nedenden kaynaklanmamaktadır. Lib, aldığı emirler karşısında şok oldu ve habere inanamayarak İrlanda’nın kırsal bir köyüne gitti. Lib’e gelen düzene göre bu köyde bir genç kız yaşar ve anlatılana göre bu genç kız aylardır tek lokma yememiştir.

The Wonder
The Wonder

7. Ucuz Roman

Ringo ve Yolanda soyguncu bir çifttir. Birbirlerine çok aşıktırlar. Hayatlarına biraz eğlence katmak için farklı bir soygun planı yaparlar. Marsellus, karanlık işlerle uğraşan bir yeraltı patronudur. Sahtekar bir genç onu dolandırmaya çalışır. Bunun üzerine profesyonel tetikçi olan adamları Jules  ve Vincent’e bu sahtekar adamı temizleme görevi verilir. Bu sırada patron Marsellus bir boks maçında boksör Butch ile bir anlaşma yapar.

Ucuz Roman
Ucuz Roman

8. Aşk Her Yerde

Eşini yeni kaybetmiş dul üvey babanın, yeni farkına vardığı üvey oğluyla bağlantı kurma çabasıdır, Aşk acısı çeken ABD’li kızın, bu güzel duyguyu aynı ofiste çalışan iş arkadaşında aramasıdır, Yaşlı rock yıldızının hiç beklemediği anda yüreğinden hançerlendiğini hissetmesidir.

Aşk Her Yerde
Aşk Her Yerde

9. Disenchanted

Giselle ve kocası Robert  , iki kızları Morgan ve bebek Sofia’yı DISENCHANTED’ın başlangıcında banliyöye taşıyorlar. Giselle sonunda kirli New York’tan bıkmıştır ve peri masalı benzeri bir banliyöde şato görünümlü bir ev bulmuştur. İşler zor bir başlangıç yapar: genç Morgan taşındığı için kızgındır, ev taşınmaya tam olarak hazır değildir, Robert’ın moral bozucu bir işe gidiş gelişi vardır ve diğer okul anneleri Malvina’nın hükmü altındadır.

Disenchanted
Disenchanted

10. Her Şey Her Yerde Aynı Anda

Çoklu evrenler ve paralel evrenler gibi teoriler üzerine şekillenen film, bir kadının gündelik ve sıradan yaşantısı arasında hayatının bir anda değişmesini konu ediniyor. Evelyn, varlığının ve benliğin tüm evrenlerdeki özelliklerine ve bilgi birikimine bir anda sahip olur. Yaşadığı boğucu hayatta kendisine bambaşka bir pencere açılan Evelyn’in, hayatın sırları ile başına geleceklerden bihaberdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir