Sniper. The White Raven Konusu

Sniper. The White Raven izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

2022 yapımı dram ve savaş filmleri arasında yer alan Sniper. The White Raven adlı yapımın yönetmenliği Marian Bushan tarafından yapılmış olup, filmin başrol oyuncu kadrosu içerisinde ise Aldoshyn Pavlo, Andrey Mostrenko, Maryna Koshkina ve Roman Semysal görev almıştır.

Mykola, Ukraynalı bir fizik öğretmenidir. Mykola sıradan ve monoton bir hayat yaşıyor. Ancak bu akış birdenbire daha karmaşık bir şey verir. Ukrayna’nın Donbas bölgesinde yaşıyor, Mykola ve ailesi yanında. Mykola’nın her şeyden çok sevdiği bir karısı var. Ruslarla devam eden savaş bir gün ne yazık ki Donbass bölgesini bulacaktır. O savaş başlayınca Mykola’nın hayatı birdenbire alt üst olur. Rus askerleri yavaş yavaş yerleşim bölgelerindeki yerlerini aldılar ve bölgede yaşayan Ukraynalıları rahatsız etmeyi hakları olarak görüyorlar. Bir gün eve dönen Mykola, eve giderken Rus askerlerini görür. Bir şeylerin ters gittiğini hemen anlayan Mikola, hızla eve gitmeye çalışır. Mykola evine geldiğinde endişelenmekte haklı olduğunu görür.
Bazı Rus askerleri Mykola ve eşinin evine saldırır. Mykola onu durdurmaya çalışır, ancak adamların ikisi de eğitimli askerlerdir ve silahları vardır. Bu sırada kaos çıkar ve Mykola’nın karısı Nastya, Rus askerleri tarafından vurulur ve Mykola’nın kollarında ölür. Mykola dakikalar ve saatler içinde hem çok sevdiği eşini hem de evini kaybetmiştir. Bunun üzerine adam bir karar verir ve orduya katılır. Ne olursa olsun Rus askerlerini ülkesinden çıkarmaya kararlıdır. Kendisini amacı için Mykola’yı eğitmeye adar ve sonunda çok başarılı bir keskin nişancı olur. Mykola, savaşın gidişatını değiştirme yeteneğine sahiptir. Sonunda bir gün kendisi gibi başarılı bir Rus keskin nişancısını hedef alır. Mykola onu öldürmeyi başarırsa, savaşta büyük bir avantaja sahip olacaklar. Mikola zaten onu görmeye hazır.

Sniper. The White Raven Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Sniper. The White Raven”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Placeholder